Premium Visual Kft.

A már sokszor halott folyamatos fejlődés nem kerüli el az audiovizuális üzletág sem. Újabb és újabb megoldások születnek már az egyszerű vetítésekre, de a komplett vezérlési rendszerek is egyre több lehetőséggel kecsegtetnek. Szinte lehetetlen nyomon követni a különböző gyártók újabb és újabb termékeit, szoftveres megoldásait úgy, hogy közben végig szem előtt tartsuk a reális igényeink és meglévő eszközeink/rendszerinkbe történő integrálását.

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy a régebbi rendszerek figyelembe vételével kínáljunk új megoldásokat, így tudjuk megvalósítani az Ön igényeinek leginkább megfelelő audiovizuál rendszereket.

Különböző technikai megoldásainkról rövid tájékoztatót talál a lenti menüpontokban:

  • Konferenciatechnika
  • Vezérlőtermi megoldások
  • Digital Signage rendszerek
  • Led falak
  • Interaktív kirakat – Touchscreen megoldások
  • Innováció az oktatásban
  • Multi-room hangtechnikai megoldások
  • Teremfoglalási rendszerek

Konferenciatechnika

Akár egy új vagy meglévő konferencia terem átalakításáról legyen szó, mi mindig megtaláljuk ügyfeleink elképzeléseihez a legjobban illő megoldást. A konferenciatermek kialakításakor a kiváló képi minőség és profi hangosítás kulcsa a megfelelő eszközök rendszerbe való illesztésén múlik, ami nem vonja magával a legdrágább megoldások kivitelezését. A szakmai és technikai tudásunkkal mi garantáljuk a gyors és kiváló kommunikációs felületet, melynek segítségével magas színvonalon tudja előadásait vagy megbeszéléseit moderálni. Biztosítjuk, hogy résztvevői létszámtól függetlenül mindenki számára élvezhető és érthető lesz a megbeszélés minden mozzanata.

A rendszerek tervezésén és telepítésén túl, gondoskodunk azok karbantartásáról, működtetéséről is, ahogyan arról is, hogy minden felhasználó részére biztosítsuk a felhasználóbarát felületeket. 

Vezérlőtermi megoldások

Számos olyan korszerű vezérlőtermi megoldás létezik, melyet meglévő eszközeiről (pl.: okos telefon, tablet) elérhet és vezérelhet. Az elképzeléseinek megfelelően képessé válhat az egységes folyamatvezérlésre egy olyan központi kapcsolás, beállítás és jelmegosztási rendszeren keresztül, mely a különböző gyártmányú, típusú és tudású eszközöket egységes rendszerré képes integrálni.

Különböző oktatótermek, tárgyalók és konferencia termek technikai felmérést vállaljuk és az elképzeléseik mentén a fejlesztési lehetőségek bemutatásával kínálunk teremvezérlési megoldásokat.

Digital Signage rendszerek

Ennek a rendszernek a legnagyobb előnye, hogy olyan változó képi és hangi tartalmat tud megjeleníteni, mely minden igényét folyamatosan tudja követni, így nem kell kompromisszumot kötni egy-egy rögzített tartalom mellett.

A rendszer tervezése során figyelembe vesszük, hogy milyen céllal, hol és milyen technikai feltételek mellett szeretnék a rendszert használni, így lehetőségünk nyílik a leggazdaságosabb megoldásokat megtalálni, mind a videó fal, a központi egység és szoftver megtalálásában. 

Led falak

A dekoratív és figyelemfelkeltő led falak kiválóan alkalmasak arra, hogy recepciós pultok, várótermek környezetét informatívvá, figyelemfelkeltővé varázsolja. A vizuális élmény mellett a megfelelő tartalommal marketing célokat is megvalósíthat.

A LED falak energiafogyasztás alacsony és kiváló előnyük, hogy hosszú az élettartamuk. A táblák modulokból épülnek fel és kis súlyuknak köszönhetően könnyen felszerelhetőek.

Interaktív kirakat – Touchscreen megoldások

A modern üzletek kirakatainak elengedhetetlen kelléke, hogy a statikus anyagok helyett modern, figyelemfelkeltő tartalommal vonzzák oda az arra járókat. A touchmedia kommunikációs rendszerének segítségével a kirakat megérintését követően saját magunk kereshetünk az információk között.

Az üzletek belső területén kihelyezett touch screen lehetővé teszi, hogy a várakozási idő alatt is tájékozódhassunk az egyes termékekről, szolgáltatásokról. Ezzel nem csak a várakozási idő lesz produktívabb, de az ügyintézők leterheltsége is csökken, hiszen sok kérdésre már választ is kapunk az interaktív felületek révén. 

Innováció az oktatásban

A technológia fejlődése az oktató és tréning termekbe is számos intelligens, interaktív megoldást kínál. A kreatív oktatásban nélkülözhetetlen, hogy a hallgatóság felé sokféle formában, változatosan tudjuk közvetíteni a tananyagot.

Interaktív táblák és interaktív kijelzők segítségével olyan kollaboráció valósulhat meg, mely áthidalja a fizikai távolságokat is; így azonnali, mindenkinek látható jegyzetelésre, brain stormingra ad lehetőséget. A résztvevők akár érintéssel is módosíthatják a megjelenített tartalmat, miközben a saját számítógépükön tovább dolgozhatnak a megnyitott dokumentumokkal, kereső felületekkel.

Multi-room hangtechnikai megoldások

A Multi-room hangtechnikai megoldások elsősorban szállodákba, szórakozóhelyekre és családi házakba ajánljuk, hiszen a többzónás rendszert az adott épület bármelyik pontjából vezérelhetjük és hallgathatjuk. Az egyes helységekben egyszerre vagy akár külön – külön is vezérelhetjük, hogy milyen zene, milyen hangerővel szóljon.

A rendszer képes egyedi igényeket is megvalósítani, mint például egy bejövő telefonhívás esetén automatikusan elhalkul a zene vagy egy gombnyomással egyszerre minden helységben megszólal a zene.

Teremfoglalási rendszerek

A teremfoglalási rendszer kiválóan alkalmazható irodaházak tárgyalóinak, oktatási intézmények tantermeinek vagy akár orvosi rendelők kezelőhelységeinek a foglalására. A meglévő IT rendszerbe könnyen integrálható és akár Outlook vagy Exchange szerveren keresztül önálló naptárként válnak foglalhatóvá az egyes helységek. Különböző hozzáférési jogosultságokat lehet beállítani, továbbá még eszköz vagy catering igény is megjelölhető az egyes foglalásoknál.

Az érintett helység előtt kihelyezett kijelző mindig az aktuális foglalásokat mutatja az adott napon. Így ha egy jelenleg zajló meeting elhúzódik és utána még szabad a terem, akkor a naptárban azonnal lehet módosítani a meeting időtartamát, mely változás a kihelyezett kijelzőn is láthatóvá válik.