Premium Visual Kft.

Szolgáltatásaink, egyedi megoldásaink

Hang- és vetítés technika, vetítési felületek

Különböző hangrendszeres és vetítési rendszerekkel garantáljuk a különböző méretű tárgyalók, konferenciatermek profi audiovizuális megjelenését. Komplett rendszereket tervezünk egyedi igények alapján, melyek kivitelezésén túl a karbantartását és szervizelését is biztosítjuk.
Bővebben

Rendszertervezés, fejlesztés és installálás

A komplex rendszertervezéseket elsősorban üzleti ügyfeleknek ajánljuk, akik nem külön-külön tárgyalókban vagy helységekben gondolkodnak, hanem a teljes irodaházban szeretnének egy egységes jól működő rendszert kialakítani. A vetítés és hangtechnika egységes kezelése, az egyedileg tervezett konferenciatechnika megvalósítása vagy a teremfoglalási rendszer kivitelezése is részét képezheti a rendszertervezésnek.
Bővebben

Modern megoldások az üzleti életben

A már sokszor halott folyamatos fejlődés nem kerüli el az audiovizuális üzletág sem. Újabb és újabb megoldások születnek már az egyszerű vetítésekre, de a komplett vezérlési rendszerek is egyre több lehetőséggel kecsegtetnek. Szinte lehetetlen nyomon követni a különböző gyártók újabb és újabb termékeit, szoftveres megoldásait úgy, hogy közben végig szem előtt tartsuk a reális igényeink és meglévő eszközeink/rendszerinkbe történő integrálását.
Bővebben

Házimozi rendszerek

Ha a boltokban elérhető nagyméretű TV-k, monitorok és a hangfal szettek helyett magasabb színvonalú házimozi megoldásra vágyik, akkor a legjobb. ha szakemberünkkel egyeztetve megismeri az igazi különbséget a lakosság számára könnyen hozzá férhető és az általunk kínált egyedi megoldások között.
Bővebben

Intelligens házak

A modern kényelem része, hogy egy digitális vezérlő rendszer segítségével akár a telefonunkról beállíthatjuk, hogy milyen hőmérséklet legyen otthonunkban, vagy épp mikor induljon el egy mosási program a mosógépünk. Emellett természetesen mindent mást vezérelhetünk, mint a sötétítőfüggönyöket, a világítást vagy a kiépített házi mozi rendszert.
Bővebben

Rendezvények technikai kiépítése és támogatása

Üzleti rendezvények, közönségrendezvények teljes körű támogatását vállaljuk, egészen a koncepció kialakításától a rendszer felépítéséig és működtetéséig. A rendezvény ideje alatt biztosítunk hang- és vetítés technikai támogatást is, ezzel garantálva a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.
Bővebben

Karbantartások és eseti hibakeresések

Legyen szó audiovizuális technikáról vagy komplett vezérlő rendszerről, mi vállaljuk azok karbantartását és eseti hibák megoldását is. Vállaljuk projektorok, led falak, vezérlő rendszerek, hangtechnikai megoldások, motoros vetítővásznak, interaktív kirakatok és más audiovizuális megoldások karbantartását vagy eseti hibakeresését és javítását.
Bővebben